Anke Mestrom, praktijkeigenaar

Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na de 4-jarige HBO opleiding ben ik met veel plezier als podotherapeut aan het werk gegaan. Per januari 2014 heb ik de praktijk waarin ik werkzaam was overgenomen, vanaf toen ging de praktijk verder onder de naam: Voetzorg Zuid – Limburg. Voor veel mensen was ik al jaren hun vaste podotherapeut omdat ik al een aantal jaar werkzaam was binnen deze praktijk. De overgang van werken in loondienst naar praktijkeigenaar was hierdoor ook prettig verlopen en een hele mooie stap. In de jaren dat ik aan het werk ben heb ik me verdiept in verschillende onderwerpen en ook verschillende nascholingen gevolgd zoals: dermatologie, huidkanker en vaatproblemen. Ik ben werkzaam in Bunde en in Montfort waar ik sinds 2020 een nieuwe locatie heb geopend (Julianastaat 8 6065 AM Montfort). Kijk hier voor meer informatie over deze locatie.

Lina Bremmers, podotherapeut

Lina is afgestudeerd in 2015 ook op de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Lina heeft stage gelopen in verschillende praktijken en tevens ook in onze praktijk in Bunde toen deze nog Voetzorg Limburg hete. Anke is zelfs in deze periode een van haar stage begeleidsters geweest. Sinds september 2020 versterkt Lina ons team. Ze werkt al jaren als podotherapeut en heeft dus al de nodige ervaring. Hierdoor kan Lina geheel zelfstandig spreekuur draaien in onze praktijk in Bunde. Tevens helpt Lina in onze werkplaats mee bij het maken van steunzolen en andere therapieën.

Mia van Gils, secretaresse

Mia is onze secretaresse die het eerste aanspreekpunt is aan de balie en aan de telefoon. Telefonisch maakt ze graag met u een afspraak en beantwoord ze vragen. Omdat ze direct samen werkt met de podotherapeut kan ze vragen of informatie meteen overleggen zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. In de praktijk verricht ze nog verschillende andere taken om het spreekuur zo goed mogelijk te laten verlopen.

We zijn aangesloten bij:

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en Kwaliteitsregister Paramedici

APV

Klik hier om de privacyverklaring Podotherapiepraktijk Voetzorg Zuid-Limburg te downloaden en te lezen.